perjantai 10. kesäkuuta 2011

Lälläripyörä...

Joku teki eilen elämänsä virheen. Se joku olin ehkä minä. Se joku joutui vastaamaan hymyillen esitettyyn kysymykseen tahtoisinko käydä kaupassa... Siihen kutsuun liittyi pieni reunaehto; käytettävä kulkuväline on kaksipyöräinen, kohtuullisen tehokas japsi. Ja tämä joku typerys meni sanomaan "joo", eikä ajatellut hetkeäkään millaisia sivuvaikutuksia reilun satasen vaudissa prätkätakin selkämyksessä roikkumisella saattaisi olla. 

Eikä ne sivuvaikutukset muuten ole pienet.

 • 20 kilometrin edestakaisesta kaupassakäynnistä saattaa yhtäkkiä tulla 120 kilometrinen kauppareissu (ellei se kaupassakäynti pääse unohtumaan kokonaan).
 • Käsivarteni huutavat todennäköisesti huomenna hoosiannaa.
 • Poskilihakseni ovat krampissa tyhmänä virnuilemisesta.
 • Nahkatakkini on alkanut erehdyttävästi muistuttaa silmissäni prätkätakkia.
 • Moottoripyörien järjettömät vakuutuslaskut, bensan jumalaton hinta, moottoripyörän epäkäytännöllisyys ja muut pienet seikat vaikuttavat suorastaan naurettavan mitättömiltä.
 • Jokainen vastaantuleva moottoripyörä saa minut melkein itkemään: "Tuokin kaunokainen voisi olla minun koipieni välissä!"

En suosittele kenellekään, on se vaan niin mahtavaa puuhaa...

2 kommenttia:

 1. Itse tein päinvastaisen virheen ja myin oman prätkäni pois tuossa vajaa kuukausi sitten! Voin kertoa että tämä tilanne se vasta aiheuttaakin noita kuvailemiasi oireita.. ;) p.s. ei ne pyörän vakutukset nyt NIIN kauheasti maksa.

  VastaaPoista
 2. Oi kun olisikin maksettavana vaan ne vakuutukset, mutta pitäisi ensin hankkia lisenssit ajaa moista vekotinta, sitten hankkia se pyörä ja varusteet ja huhhuijaa. Ei opintotuella :D Jää lähinnä keinoksi pitää tuo mies hyvällä tuulella niin pääsee aina välillä sen kyytiin ;)

  VastaaPoista

Anna tulla vaan, kuulen mielelläni jos jollakulla muullakin on jotain sanottavaa.