keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Idootit liikennevaloissa

En muuten ole hetkeen hankkimassa omaa autoa. Yksityisautoilu ei sovi minulle, nostaa liiaksi verenpainetta. Ei kyllä tosin sovi julkinen liikennekään. Linnottaudun sitten vissiin kotiin loppuiäkseni ja lihon palloksi. Tosin minulla ei ole siskoa joka suostuisi kantamaan minulle ruokaa sitten kun en enää pääse sängystä ylös tai avaa ovea lähettipojalle. Pitänee muuttaa eteiseen.

Niin, se miksi minua taas ärsyttää tuo yksityisautoilu. En tiedä koskettaako sama ongelma koko Suomea vai vain tätä mettäkylää mutta hitto, että hirttää kiinni kun ihmiset ei perkele osaa ajaa liikennevaloissa. Tuijotetaan vaan sitä edellisen auton jarruvaloa tai takapuskuria eikä sitä pahuksen valopönikkää. Tämä johtaa siihen, että sen sijaan, että koko jono lähtisi valoista sujuvasti liikkeelle lähtee se siitä auto kerrallaan minkä takia siitä liikennevaloista pääsee ehkä puolet vähemmän autoja kun mitä siitä voisi päästä. Onhan nuita muitakin idioottimaisuuksia kuten paskat kaistanvaihdot, valojen käyttämättömyys ja kyvyttömyys käyttää vilkkua (sitten on ne joilla se on yhdistetty rattiin). Tuo liikennevalojuttu nyt vaan erityisesti pisti silmään tänään kun sombailin töihin.

Sen lisäksi vituttaa lakko ja ihan jumalaton kiire. Ei ole aikaa tehä yhtään mitään. Koko ajan pitää juosta johonkin suuntaan. Hiton ärsyttävää. Nytkin tämän postauksen kirjoitin yhdellä kädellä jonottaessani yhteen puhelinpalveluun. Eihän niillä sitten kestänytkään kun 20 minuuttia tuo jonotus. Ja nyt sitten siirryn tekemään jotain mikä toivottavasti saa verenpaineeni ainakin hetkellisesti laskemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kuulen mielelläni jos jollakulla muullakin on jotain sanottavaa.