perjantai 17. joulukuuta 2010

Hups!

Mietin, että näenkö edelleen unta vai onko aprillipäivää siirretty minulle kertomatta...

Joku raja tuohon holoamiseen kiitos! Arvoisa peruspalveluministerimme kun on kovin huolissaan siitä, että ihmisten humaltuvat tahtomattaan ja vahingossa kun juovat hanaviinejä ja siksipä niihin pitäisi saada jonkinnäköiset mittarit. En ole itse lopullista ideaa vastaan, onhan se mukava tietää monestakin syystä minkä verran sitä lientä on vielä pönikässä jäljellä, mutta jos perustelut on sitä luokkaa, että ihmiset saattaa vahingossa tulla humalaan juodessaan alkoholia niin... *syvä huokaus*

Ensinnäkin jos ei aikuinen ihminen tiedä alkoholin päihdyttävästä vaikutuksesta niin voidaan olla jo hyvin huolissaan perussiviostystasosta ja Pisatulokset alkaa olla aika yhtä tyhjän kanssa.

Toisekseen arvoisan peruspalveluministerin kannattaisi kavuta alas norsunluutornistaan ja vilkaista taas vaiheeksi minkä kansan asioista on päättämässä. Humalahakuisesti juovalle kansalle kun tuskin se humala tulee kovin suurena yllätyksenä.

Ei ihmisiä nyt oikeasti voida ihan kaikessa holhota. Jossain tulee vastaan se kohta jossa ihmisen on itse otettava vastuu itsestään ja minusta tuo nyt ainakin kuuluu niihin asioihin. Jos ei osaa sitä alkoholia ottaa niin ei siihen paljon mikään mitta-asteikko sen pänikän kyljessä auta. Jos ihminen haluaa juoda itsensä humalaan hän juo itsensä humalaan. Selityksiähän toki on, mutta en oikein osta tuota teoriaa siitä, ettei ihminen osaisi laskea niitä juotuja lasillisia ilman mitta-asteikkoa. Jos se humala siinä kuudennen lasin kohdalla tulee yllätyksenä saa minusta kyllä syyttää ihan vaan itseään.

7. Musiikki

Henki ja elämä. Ei muuta kommentoitavaa. 
Minulla soi musiikki suunnilleen aina kun olen hereillä ja yksikseni enkä tee mitään mikä vaatii muun kuulemista. Musiikki on yksi suurimpia tunteidenherättäjiä. Se saa itkemään ja hymyilemään. Sen avulla voi vaikuttaa mielialaansa ja se piristää tai rauhoittaa tarpeen mukaan. Musiikki on minulle ihan äärettömän tärkeää. 

2 kommenttia:

  1. Veikkaan että peruspalveluministerillä on toinenkin ideanpoikanen takataskussaan: kaikkiin laseihin ja pulloihin ja vissiin liköörikonvehtehinkin pitäis varmaan asentaa mikrosiru, ja toinen mokoma jokaisen kansalaisen vaikka ahteriin. Niissä olis joku hieno synkronoitu systeemi ja sitten kun kansalainen olisi itseaiheuttanut liikaa mikrosirujen gps-kohtaamisia, kuuluisi jostain taivaasta ukkoylijumalan ääni: "elä hyvä mies juo liiikaaaa!"
    Jos vielä jatkaisi holtittomuutta, voisi joku keskushallintavirasto säpsäyttää vaikka pienellä sähköiskulla tai jotain.
    Kyllä sitten tajuaisi tyhmempikin että on varmaan tullut juotua paljon.

    VastaaPoista
  2. Voi miten loistava idea! Ja mieti miten paljon kaikkia hienoja muita ominaisuuksia siihen voisi liittää. Se seuraisi nopeutta, ei voisi edes matkustaa autossa joka ajaa ylinopeutta (paska mäihä jos sattuu saamaan sairauskohtauksen ja joutumaan ambulanssiin) lisäksi sillä voitaisiin seurata ihmisten käyntiä baarissa, jos siellä on vietetty vähän turhan kauan niin taas sähköpaimen peliin... Erilaiset "ihmisten hyväksi" koituvat sovellukset, vai katto olisi rajana niiden määrälle! Miksiköhän tuota ei ole kukaan koskaan aikaisemmin keksinyt? Ei kun hetkinen...

    VastaaPoista

Anna tulla vaan, kuulen mielelläni jos jollakulla muullakin on jotain sanottavaa.