keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hyvää joulukuun alkua!

Nauroin vedet silmissä ja meinasin tippua tuolilta kun luin tämän. Vahingonilo on aidoin ilo, sitä on paha mennä teeskentelemään ja minä olen ihan rehellisesti äärettömän vahingoniloinen ja hyvin huvittunut.

Vielä suurempi hämmästyksen ja vahingonilon aihe minulle on se, että eikö Keskusta ihan oikeasti tajunnut miten tuossa käy? Tuohan on sama kun antaisi joukkiolle jalkapallohuligaaneja pesäpallomailat ja voittaneen vastapuolen maalivahdin ja kääntäisi selkänsä.

Yleensä vastaavia naurunpuuskia saavat aikaan lähinnä LIAMKin ja Nollavaimon verbaaliakrobaattiset suoritukset, jotka muutenkin tuovat varsin tervetullutta iloa tämän muuten niin synkän maailman keskelle.

ps. Mietin jonkinnäköistä joulukuun piristystä myös tänne, mutta koska edellä mainitsemani tahot ainakin ovat ilmeisesti jo lupautuneet tuottamaan jotain vähän tavallisuudesta ja imelyydestä poikkeavaa joulunalushupia niin taidan olla oma tylsä itseni ja vain suositella lämpimästi edellämainittuja tahoja jos kaipaa vastapainoa perusjoulusiirapille.

Voisin sen sijaan haastaa itseni ja miettiä jotain mikä on kivaa tai hauskaa tai ärsytystä aiheuttamatonta ja aiheuttaa iloa tai mukavia tunteita jokaiseen joulukuiseen postaukseeni.


1. Hyvät blogit. 


Seuraan säännöllisesti joitakin blogeja. Edellämainitut ovat ehdottomasti suosikkieni joukossa. Lisäksi minusta on ihana lukea wind-up toyn päiväkirjamaista blogia joka tuo elämän lähelle, muistuttaa siitä, että maailma menee eteenpäin ja nostaa esiin monia kauniita asioita joita en itse aina hoksaa katsoa. Samaa suuntaa edustaa Marikan kinttupolut. Seuraan satunnaisesti joitakin ihan puhtaasti poliittisia tai yksittäisiä asioita tai aihepiirejä käsitteleviä blogeja kuten Saituria ja Himoshoppaajan krapula-blogia, lisäksi aikaisemmin mainitsemani Kemikaalikimara on asiallinen ja hysterisoimaton blogi jota voin lämpimästi suositella jos ympäristössämme olevat kemikaalit kiinnostavat eikä asiapitoisuus kauhistuta.

Kaikkia en edes maininnut, mutta kaunis kiitos silti kaikille niille blogaajille jotka jaksavat ajatuksiaan nettiin raapustaa muiden ihmeteltäviksi. Kiitos myös niille satunnaisille lukijoilleni jotka jaksavat minun avautumisiani lukea ja kommentoida. Olen perin otettu.

4 kommenttia:

 1. Kiitokset itsellesi tästä blogista ja niistä lukuisista kommenteista, jotka olet jaksanut kummastukseen kirjoittaa. :)

  VastaaPoista
 2. Itseäni hymyilytti myöskin tuo Keskustan Spotify-listajutska. Kieltämättä juuri tuollainen oikeastaan houkuttaa anarkiaan. Ja se on ihan oikein. Kjäh.

  Ja kiitos itsellesi blogistasi. Avautuminen on varsin mukavaa touhua. Tosin nyt tarvitsisin jonkun varjoblogin, jossa saisin avautua vapautuneemmin.

  VastaaPoista
 3. Johan nyt ! Taitaa olla meikäläiselle tulossa paljon joululahjoja, kun täälläkin noin kauniisti vaatimattomista sanoistani kiitellään.

  Kiitos kiitoksista ja siitä, kun olet ahkerasti jaksanut kommentoida meikäläisen marmatuksia. :)

  Ja LIAMK: Jos sen varjoblogin joskus aloitat, niin laitathan ystävällisesti siitä vinkin Nolliksen sähköpostiin. En millään haluaisi jäädä siitä paitsi. ;)

  VastaaPoista
 4. Minulle LIAMK ehdottomasti myös, toisaalta jos pyydät oikein kauniisti voisin toki lisätä sinulle kirjoitusoikeudet tähän blogiin ;)

  VastaaPoista

Anna tulla vaan, kuulen mielelläni jos jollakulla muullakin on jotain sanottavaa.