maanantai 20. syyskuuta 2010

Poliisi ajaa sinisellä autolla...

Pääsin ennen viikonlopun reissua soittamaan poliisisetille.

Vaihtariongelma, josta olen ennenkin kirjoittanut, äityi siihen pisteeseen, että minulla paloi pinna. Ensin kävin mainitsemassa, että kello alkaa käydä puolta yötä ja minun pitäisi istua luennolla kahdeksalta aamulla, että joskos voisivat rauhoittua. Vastaus oli "ei ole meidän ongelmamme". Siinä vaiheessa päätin, että noh, asiasta tulee hyvin pian myös heidän ongelmansa...Soitin poliisit jotka kävivät sitten jossain vaiheessa ajamassa nuo vaihtaritkin nukkumaan.

Edelleen, jos olisi ollut viikonloppu, jos olisi ollut ensimmäinen kerta, jos olisi ollut vaan hiljaista rupattelua niin okei. Mutta ei, kun on torstai, on sanottu jo miljoona kertaa ja on raikuvaa kuorolaulua ja strereot ja melu niin kovaa, ettei pysty ikkunat kiinni ja peittojen alle hautautuneenakaan nukkumaan niin alkaa olla sen verran häiritsevää, että en jaksanut vanhana tylsänä harppuna kuunnella.

Reissulla tapasin taas pari mukavaa autoilijaa. En käsitä mikä hiton idea silläkin autoilijalla oli joka ensin 80km/h alueella halusi ajaa ylinopeutta ja paineli minun ohitseni asuntovaununsa kanssa... ja jäi sitten hidastelemaan parin kilsan päässä kun alkoi satasen alue. Teki  mieli näyttää jotain kansainvälistä käsimerkkiä tuollekin älypäälle, mutta tyydyin ohittamaan sen sievästi ja jatkamaan matkaani.

Mutta nyt on sitten auto talviteloilla säilytyspaikassaan joten ei pääse enää autoilijat päiviäni pilaamaan. Tosin nyt olen taas julkisen liikenteen hurmaavan asiakaspalvelun piirissä ja pääsen taas kiroamaan mopoilijoita ja muita pyöräilijöitä, että ei se ole helppoa tämä autottoman elämäkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kuulen mielelläni jos jollakulla muullakin on jotain sanottavaa.