maanantai 6. syyskuuta 2010

Tunnustuksia

Sain siis Tunnustuksen. (Kiitos wind-up toy)

 

Olen äärettömän järkyttynyt siitä, että joku ylipäätään lukee blogiani. Kiitän silti lämpimästi.

Lisäksi minun pitäisi kertoa jotain itsestäni, jotain mikä ei ole negatiivista, hmmh...

Eli kolme rakasta asiaa ja yksi rakas valokuva. Tämä nyt kyllä ei oikein sovi minulle, mutta...

1. Rakastan lukemista, etenkin kevyttä sellaista. Lehdet ovat suuri paheeni ja kirjahyllystäni löytyy ihan liikaa hömppää ja dekkareita. Lisäksi vietän ihan liikaa aikaa koneella lukien blogeja ja muuta. Lukeminen on mielestäni ehdottomasti paras tapa rentoutua.

2. Rakastan vanhaa pehmolelukoiraani. Sain sen ensimmäisenä joulunani joululahjaksi ja se on ollut rakkain esineeni siitä lähtien. Mietin joskus pentuna, että mitä sille tapahtuu jos olen reissussa ja talomme syttyy palamaan. Asiasta tapeltiin moneen kertaan äitini kanssa, mutta jollain keinolla se lähtikin sitten useimmiten mukaan (jos ei muuten niin hienoisesti huijaamalla).

3. Rakastan kotiani. Tai opiskelijakämppähän tämä toki on myös, mutta myös ensimmäinen paikka lapsuudenkotini jälkeen jota oikeasti kutsun kodikseni. Täällä kaikki on minun itseni valitsemaa ja saatan vain joskus katsella ympärilleni ja nauttia näkemästäni. Täällä minulla on hyvä olla.

+ Koska kyseessä oli asiat kirjoitin materiasta. Lisäksi on paljon rakkaita asioita jotka eivät ole yhtä konkreettisia kun esineet.

Valokuva. Tätä pitääkin mietiä hetki. Valokuvassa olen parin ystäväni kanssa Hesburgerilla, pöydällä näkyy tarjotin, jossa on papperit parista juustoateriasta. Lisäksi paperiin on ranskalaisella ja ketsupilla piirretty satunnaisia kuvioita. Toinen ystävistäni nauraa katsoen kameraan ja toisella on äidinkielen vihko naamataulunsa edessä. Tuossa kuvassa ei ole mitään kuvausteknisesti onnistunutta, mutta se kuvaa hyvin sitä aikaa elämässäni ja kahta minulle hyvin rakasta ihmistä.

Ja tämäkö pitäisi vielä pistää eteenpäin? Kamaluus. En minä tiedä ketä uskaltaisin häriköidä moisella. Noh, Nollavaimoa ärsyttää muutenkin, joten pieni lisä tuskin tekee pahaa, hän kun tuntuu kuitenkin suhtautuvan maailmaan äärettömän hienosti (ja uskaltaa käyttää kirosanoja erittäin pontevasti, itse en uskalla.) Sotkuholisti edustaa minulle arjen sankaria ja ihastuttaa minua sinnikkyydellään. Siivousfriikki jakaa pyyteettömästi hyviä vinkkejä ja LIAMK on mainittu jo niin monta kertaa niin monessa yhteydessä, että hän taitanee saada vapautuksen.

1 kommentti:

Anna tulla vaan, kuulen mielelläni jos jollakulla muullakin on jotain sanottavaa.