torstai 1. huhtikuuta 2010

Pari inhottavaa tapaa

En oikein tykkää siitä, että ihmiset räkii käsiinsä (nuolee sormensa) ennen rahaan tai papereihin koskemista. Jotenkin se jonkun mummon tai rekkamiehen kuolassa olevan paperin kosketteleminen ei ole kamalan ihanaa. Ymmärrän kyllä miksi tätä tehdään, mutta silti se on minusta jotenkin epämukava tapa.

En arvosta sitäkään, että ei sanota mitään kun tullaan sisälle. Enkä nyt puhu edes tervehtimisestä (vaikka sekin on kiva), vaan ihan oikiasti siitä, että etenkin kun on kiireempää en voi huomata sitä yhtä vaivihkaa sisään hiipinyttä asiakasta joka ei mitenkään ilmaise olemassaoloaan vaan vaikuttaa kuuluvan johonkin seurueeseen. Sitten tuhistaan kun ei huomata ja aika meni jo.

Ihmiset kiltit, älkää purkako huonoa päiväänne minuun, minäkin pyrin pitämään vitutuksen sisälläni. Joo joo, joskus on huono päivä, ei sille voi mitään. Ymmärrän kyllä, en odota ylitsepursuavan iloista asiakasta joka kerta kun joku tiskiin tulee, mutta voisi olla asiallinen.

Eipä siinä, tällaisia tuli tänään mieleen.

ps. Kiitos sille ihanalle asiakkaalle joka ei ottanut hernettä nenäänsä vaikka olisi ollut enemmän kun aiheellista. Tänään tuli sekaannuksia ajanvarauksessa ja jonoissa ja tuo ystävällinen sielu joutui odottamaan anteeksiantamattoman pitkään ylimääräistä tämän vuoksi. Kiitos ystävällisestä ja ymmärtäväisestä suhtautumisesta. Olimme kaikki todella pahoillamme. (Selittelyosio: Meillä on ollut koko viikko vajaamiehitystä sairastaausten vuoksi ja töissä on ollut kombo joka ei normaalisti tee yhdessä niin on ollut hakemista senkin vuoksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla vaan, kuulen mielelläni jos jollakulla muullakin on jotain sanottavaa.